Dobry mechanik - Wrocłąw

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • ankakol
    Classic
    • 2010
    • 29

Dobry mechanik - Wrocłąw

Problem rozwiązany. Gdy zabrałem się do zmiany termostatu i płynu chłodniczego znalazłem jeszcze pęknięty trójnik wychodzący z głowicy z którego ciekł płyn. Po wymianie na nowy, założeniu nowego termostatu i zalaniu układu G12 wszytko wróciło do normy.
    Pozostaje jedno pytanie czy ten trójnik pękł na skutek za wysokiej temperatury czy temperatura rosła bo układ się zapowietrzał przez to pęknięcie.
    Pozdro
    pozdr
    ankakol
  • Peetebe
    Drive
    • 2008
    • 66

Dobry mechanik - Wrocłąw

Witam ponownie i grzecznie pytam,

-- Czy ktoś zna i może polecić dobrego mechanika (magika) od naszej furki w pięknym mieście wrocław ?? Potrzebuję zdiagnozować parę rzeczy no i oczywiście to porządnie i niedrogo zrobić. Sprawa się tyczy głównie układu jezdnego i zawieszenia + trochę elektryki. Będę bardzo dzwięczny.

Pozdrawiam wszystkich PJ
    jest luz...

Komentarz

• endryu
      RS
      • 2006
      • 3773
      • Octavia II combi (1Z5)
      • CAXA 1.4 TSI 122 KM

wielu z nas (z OCP i SCP) naprawy robiło tu http://www.asoautoexpres.pl/ zadzwoń popytaj co cię interesuje.
      Ja robiłem tu rozrząd (jak i wielu innych octavianów), obserwowałem robotę, i jest ok. Mają specjalistyczne narzędzia i wiedzą do czego służą.
      O I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
      O II FL < Ambition > <2G2G> powoli do przodu
      =================================================

Komentarz

• Peetebe
        Drive
        • 2008
        • 66

Będę próbował, choć nie wiem jak oni z cenami się kształtują...na pewno nie jest to tanie...ale za ceną idzie jakość.
        jest luz...

Komentarz

• adamo64
          Ambiente
          S_OCP Member
          • 2008
          • 177

Kolego Peetebe od takich pytań mamy inny dział :wink:

Komentarz

Pracuję...